Přidáno video celého 30. dílu „Dědic“

03.12.2016 nekomentováno

Velitel brněnské pátračky Karel Arazím je zemským velitelem donucen přijmout na pátračku a jmenovat svým zástupcem Leopolda Skrčílka, synovce generálního velitele četnictva. Dosavadní zástupce Josef Ambrož chápe, že musí ustoupit, a že Arazím dělal co mohl, ale stejně se stává Skrčílek mezi četníky hodně neoblíbeným již před svým příchodem.

Na statku bratří Filipa a mladšího Josefa Kalouskových umírá filipova dlouhodobě nemocná manželka Růžena. Ještě před svou smrtí mu děkuje za to jak se o ni staral a lituje toho, že mu nemohla dát syna. Mrzí ji to i proto, že ani Josef nemá manželku a děti a tak nebude mít kdo statek zdědit. Filipovi proto sděluje, že by jí nevadilo, pokud by si po její smrti vzal mladou děvečku Boženu. Božena se však schází s čeledínem Rudolfem a občas za ní „zaskočí“ i bratr Josef.

Pokud Vás zajímá, jak to nakonec s Boženou dopadne a jak Arazím vyřeší nahlášené znásilnění mladíka jeho třemi kamarádkami při cestě z taneční zábavy, sledujte třicátý první díl seriálu nazvaný „Dědic“.

Komentáře

Zatím nekomentováno

Přidat komentář

Hledání