Díl šestnáctý – Vdavky za všechny prachy

Novinářka Kamila Kliková se pomocí při vyřešení případu se ztraceným dynamitem sblížila s pátračkou a vrchní Arazím jí umožnil napsat a v novinách zveřejnit článek o pátračce a to i s fotografií. Toho využívá sňatkový podvodník Hroch, který si pro jeden ze svých podvodů vybírá falešnou identitu strážmistra Slávy Jirouška a od podvedené Jindřišky Patové vyláká dvacet tisíc korun, se kterými zmizí. Jiroušek se i přes zákaz Arazíma snaží podvodníka najít na vlastní pěst a plete se tak do oficiálního vyšetřování pátračky.

Druhým, současně řešeným případem, je vydírání obchodníka. Psacím strojem psané dopisy vyhrožují zapálením obchodu a vyděrač požaduje vysoké výkupné.

Klaudie studuje v Paříži a tak se zdá, že po jejím odjezdu odeznívá napětí mezi jejím otcem Arazímem a nápadníkem Jarým. Navíc se zdá, že Arazíma začíná zajímat zdravotní sestra z nemocnice Karlička.

Stránka šestnácté epizody „Vdavky za všechny prachy“
Fotogalerie šestnáctého dílu

Online video epizody seriálu lze sledovat přímo ve stránce bez nutnosti stahování souboru.

Výše uvedené video je jedním z volně dostupných videí serveru YouTube a není součástí těchto stránek (na těchto stránkách je umístěn pouze odkaz na video). Nezodpovídáme tedy za obsah videa ani nemůžeme garantovat dostupnost či kvalitu videa.

Komentáře

Zatím nekomentováno

Přidat komentář