Díl sedmnáctý – Ochotníci

Praporčík Ambrož se připravuje na jednu z vedlejších rolí ve vesnickém ochotnickém divadelním představení. Sice nebude na jevišti vidět, protože hraje vrbu, ale stejně musí své účinkování před kolegy a vrchním strážmistrem tajit – četníci mají totiž služebním řádem zakázáno vystupovat v divadelních rolích. A tak si jeho výměny směn ostatní kolegové vysvětlují tím, že tajně navštěvuje vdanou paní.

Arazím vyšetřuje podivný obchod mezi jedním z vesnických statkářů a kočující cikánskou partou, která se usadila na pasece v lese. Statkář totiž tvrdí, že koně kterého od handlíře koupil, mu byl během noci vyměněn za jiného. Prodejce pochopitelně naopak tvrdí, že koupen byl přesně tento kůň.

Pátračka dostala technologickou novinku – radio přijímač. A v rádiu také četnické velitelství vysílá pravidelnou relaci s upozorněními četnickým stanicím, ze kterého se dozví o nebezpečném vrahovi dvou taxikářů prchajícím kradeným automobilem. Protože je známo, že je vůz poškozen a vyžaduje opravu v servisu, jsou četníky průběžně kontrolovány všechny opravny v jejich revírech. V jednom z nich je přistižen uprchlík se zaměstnanci jako rukojmími a nastává obléhání provázené střelbou…

Stránka sedmnácté epizody „Ochotníci“
Fotogalerie sedmnáctého dílu

Online video epizody seriálu lze sledovat přímo ve stránce bez nutnosti stahování souboru.

Výše uvedené video je jedním z volně dostupných videí serveru YouTube a není součástí těchto stránek (na těchto stránkách je umístěn pouze odkaz na video). Nezodpovídáme tedy za obsah videa ani nemůžeme garantovat dostupnost či kvalitu videa.

Komentáře

Zatím nekomentováno

Přidat komentář